Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Tofu risotto

Ingrediƫnten

250 g zachte tofu
2 Elp olijfolie
1 kleine ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, geplet
250 g shiitake paddestoelen
2 Elp verse basilicum, versnipperd
2 tassen rijst
50 ml droge witte wijn
4 tassen plantaardige bouillon
  zout en peper

Aantal porties: 4



Werkwijze

Meng ui, knoflook en olijfolie in een pan en bak tot goudkleurig. Voeg paddestoelen toe en kook nog 2 minuten.

Voeg in een andere pan de rijst, wijn en plantaardige bouillon toe en sudder tot al water is geabsorbeerd en de rijst gaar is maar nog vast.

Voeg het paddestoelmengsel, basilicum en tot puree gemaakte tofu toe. Meng goed en kook gedurende nog 2 minuten. Voeg zout en peper toe volgens smaak.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 5867