Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Tomaten met tofu

Ingrediënten

4 grote tomaten
1 medium ui
2 Elp verse tuinkruiden
2 Elp olie
2 Elp broodkruimels
250 g tofu
1 teentje knoflook

Aantal porties: 4



Werkwijze

Snij een dekseltje af van de tomaten. Verwijder sap en pitten.

Bak de gehakte ajuinen en geperste knoflook in de olie tot ze gaar zijn.

Klop de eieren en giet ze over de uien en knoflook. Laat ongeveer 1 minuut koken.

Plet de tofu en meng met het eimengsel, de broodkruimels en verse tuinkruiden. Voeg zout en peper toe naar smaak. Vul de tomaten met dit mengsel en plaats ze op een ingevette bakplaat. Laat in een voorverwarmde van 180 °C bakken gedurende 15 min.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 8015