Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Bosbessenpannekoek

Ingrediƫnten

200 g tarwebloem
2 eetlepels suiker
1/2 theelepel zout
2 theelepel bakpoeder
2 eieren opgeklopt
2 eetlepels sojaolie
300 ml sojamelk
100 g verse bosbessen

Aantal porties: 4



Werkwijze

Meng de tarwebloem, suiker, bakpoeder en zout.

Meng hierin de sojamelk, eieren en sojaolie. Meng tot een glad deeg wordt bekomen. Voeg uiteindelijk de verse bosbessen toe.

Giet genoeg deeg om de bodem van een ingevette koekenpan te bedekken. Bak elke kant gedurende 1 tot 2 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.

Serveer de bosbessenpannekoeken warm met esdoorn- of bosbessenstroop.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 7476