Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Zweedse pannekoeken

Ingrediënten

2 eieren, geklopt
600 ml sojamelk
250 g tarwebloem
2 eetlepels suiker
1/2 theelepel zout
2 eetlepels sojaolie
100 g Zweedse lingonbessenjam

Aantal porties: 4



Werkwijze

Meng de droge ingrediënten (bloem, zout en suiker).

Maak het deeg door de sojamelk, eieren, sojaolie en de droge ingrediënten te mengen. Laat dit deeg enkele uren rusten

Verwarm een ingevette koekenpan of een Zweedse pan. Giet hierin voldoende beslag om de vlakke bodem van de pan de bedekking. Bak de pannekoek aan elke kant gedurende enkele minuten tot ze lichtbruin zijn.

Serveer de Zweedse pannekoeken onmiddellijk of bewaar ze in een oven bij 80°C. Bedek de pannekoeken met een laagje lingonbessenjam.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 7269