Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Teffpannenkoeken

Ingrediƫnten

350 ml sojamelk
2 rijpe bananen, pepeld
150 g teffmeel
2 eetlepels olie
1 theelepel gedroogde bakkersgist
1/2 theelepel zout
3 eieren
1/2 theelepel kaneelpoeder
1 zakje vanillesuiker

Aantal porties: 4



Werkwijze

Mix de sojamelk en de bananen tot een glad mengsel. Giet dit mengsel in een mengkom en voeg de teffmeel, olie, bakkersgist, zout, eieren, kaneelporder en vanillesuiker toe. Meng alles goed. Laat het deeg ongveer 30 min staan. Bak pannenkoeken in een hete en ingevette pan. Het deeg is wat dikker als gewoon pannenkoekendeeg, dus misschien moet je het deeg wat spreiden met een vork. Elke kant moet ongeveer 2 tot 3 minuten gebakken worden. Serveer de teffpannenkoeken warm met kandijsuiker of honing. Deze teffpannenkoeken zijn ook lekker koud zonder suiker.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 4552