Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Pompoenpannekoeken

Ingrediënten

250 g tarwebloem
3 theelepels bakpoeder
1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
1 theelepel kaneelpoeder
150 g suiker
250 g pompoen, gekookte puree
3 eieren
250 ml sojamelk
100 ml sojaolie
1 theelepel vanille-extract

Aantal porties: 6



Werkwijze

Meng in een kom de droge ingrediënten (bloem, bakpoeder, suiker, nootmuskaat, kaneel). Er mogen geen klonten meer aanwezig zijn.

Meng in een andere kom de pompoen, de eieren, sojamelk, olie en vanille extract. Voeg de droge ingrediënten bij dit mengsel en kneed goed.

Voorverwarm een geoliede koekenpan en voeg hierin twee tot drie eetlepels beslag. Bak elke kant gedurende 1 minuut of totdat de pannekoek lichtbruin is.

Dien pompoenpannekoeken onmiddellijk op en serveer met bruine suiker of siroop.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 7923