Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Sojamelk karamel

Ingrediënten

3 Elp water
100 g suiker
400 ml sojamelk
2 eieren
80 g suiker
  vanille-aroma

Aantal porties: 6



Werkwijze

Doe het water en de eerste hoeveelheid suiker in een kookpan. Breng het mengsel al roerend aan de kook. Laat op een matig vuur koken tot de karamel begint te kleuren. Giet de karamel in 6 ingevetten puddingvormpjes.

Verwarm de oven voor op 160°C.

In een pan, meng de suiker en sojamelk en verwarm tot 50°C. Klop de eieren los en meng hierin geleidelijk de warme sojamelk. Voeg het vanille-aroma toe en verdeel over de 6 puddingvormpjes.

Leg de vormpjes in een bakplaat waarin zich enkele cm water bevindt. Plaats in de oven gedurende 30 minuten.

Serveer de sojamelk karamel koud.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 7121