Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Tomatenroomsoup

Ingrediƫnten

1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
2 Elp plantaardige olie
1 grote rijpe tomaat, gesneden
1 tlp verse basilicum, gesnipperd
200 ml sojamelk
200 g zachte tofu

Aantal porties: 4



Werkwijze

Bak de ui en knoflook in de olie tot de ui glazig is. Voeg de tomaten, basilicum en sojamelk toe. Kook gedurende 2 minuten al roerend. Verwijder van het vuur. Laat eventjes afkoelen en voeg de tofu toe. Pureer tot een glad mengsel bekomen wordt. Breng op smaak met zout en peper.

Dien de tomatenroomsoep warm op.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 8386