Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Tomatenroomsoup
Ingrediƫnten
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
2 Elp plantaardige olie
1 grote rijpe tomaat, gesneden
1 tlp verse basilicum, gesnipperd
200 ml sojamelk
200 g zachte tofu
Aantal porties: 4
1 teentje knoflook, gesnipperd
2 Elp plantaardige olie
1 grote rijpe tomaat, gesneden
1 tlp verse basilicum, gesnipperd
200 ml sojamelk
200 g zachte tofu
Aantal porties: 4
Werkwijze
Bak de ui en knoflook in de olie tot de ui glazig is. Voeg de tomaten, basilicum en sojamelk toe. Kook gedurende 2 minuten al roerend. Verwijder van het vuur. Laat eventjes afkoelen en voeg de tofu toe. Pureer tot een glad mengsel bekomen wordt. Breng op smaak met zout en peper.Dien de tomatenroomsoep warm op.