Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Soja slagroom

Ingrediƫnten

250 ml sojaroom
100 ml sojamelk
1 zakje (5 gr) agar-agar
10 g arrowroot

Aantal porties: 4



Werkwijze

Breng sojamelk en agar-agar aan de kook. Twee minuten door laten koken en bijbinden met de aangelengde arrowroot. Van het vuur afhalen en vermengen met de sojacuisine en de ahornstroop.

Op laten stijven en met een garde opkloppen tot een luchtig geheel. In een spuitzak met een gekartelde spuitmond stoppen om mooie rozetten op bij voorbeeld een pudding te spuiten.

De soja slagroom onmiddellijk gebruiken.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 8891