Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Rijstpudding

Ingrediƫnten

200 g witte rijst (or bruine rijst)
800 ml sojamelk
4 eetlepels suiker
100 g rozijnen
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel vanille extract, of volgens smaak
1/4 theelepel gemalen kaneel
1/4 theelepel nootmuskaat
1/2 theelepel zout

Aantal porties: 6



Werkwijze

In een kookpan meng de rijst met de sojamelk. Breng aan de kook en laat ongeveer 20 minuten koken op laag vuur totdat de rijst zacht is. Roer nu en dan. Voor bruine rijst kan dit iets langer duren.

Voeg de suiker en rozijnen toe en kook nog een extra 2 minuten. Roer nu en dan. Voeg het vanille-extract en het zout toe.

Giet de rijstpudding in kommen en besprenkel met de kaneel en nootmuskaat.

Serveer de rijstpudding warm of laat afkoelen en seveer koud.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 2853