Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Salade met kerrie dressing
Ingrediƫnten
250 g fusilli
200 g sperziebonen, in kleine stukjes gesneden
300 g sojabonen uit blik
1 avocado, in blokjes gesneden
1 rode peper, zonder pitten, gesneden
2 tlp kerrie powder
6 Elp mayonnaise
6 Elp sojayoghurt
1 Elp azijn
Aantal porties: 4
200 g sperziebonen, in kleine stukjes gesneden
300 g sojabonen uit blik
1 avocado, in blokjes gesneden
1 rode peper, zonder pitten, gesneden
2 tlp kerrie powder
6 Elp mayonnaise
6 Elp sojayoghurt
1 Elp azijn
Aantal porties: 4
Werkwijze
Kook de fusilli in water volgens de instructies op de verpakking. Draineer en laat afkoelen.Kook de sperziebonen gedurende 6 minuten in water. Draineer en laat afkoelen.
Om de kurrie dressing te maken, meng de yoghurt, de mayonnaise en kurrie poeder. Voeg de kurrie dressing bij de sperziebonen en fusilli. Meng alles voorzichtig. Breng op smaak met zout en peper.
Dien de sojabonensalade koel op.