Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Pita met chili
Ingrediƫnten
2 Elp olie
2 uien
2 in blokjes gesneden groene paprika's
2 teentjes knoflook
2 tomaten
1/2 tlp chilipoeder
1 klein blikje tomatenpasta
1 blokje rundsbouillon
1 blikje sojabonen (400 g)
1 kop in reepjes gesneden kropsla
100 gr geraspte kaas
4 warme pitabroodjes
2 uien
2 in blokjes gesneden groene paprika's
2 teentjes knoflook
2 tomaten
1/2 tlp chilipoeder
1 klein blikje tomatenpasta
1 blokje rundsbouillon
1 blikje sojabonen (400 g)
1 kop in reepjes gesneden kropsla
100 gr geraspte kaas
4 warme pitabroodjes
Werkwijze
Fruit in een hete pan met olie de gehakte ajuin en knoflook en 2 in schijfjes gesneden tomaten. Doe er een kop water bij en laat stoven voor tien minuten. Roer er de sojabonen, tomatenpasta, chilipoeder en een rundsbouillonblokje bij. Voeg indien nodig een beetje water toe.Snij de opgewarmde pitabroden in de helft en maak ze een beetje open. Doe er 1 Elp versneden sla in en daarboven de chilisaus.
Dien op met versnipperde ui, in kleine blokjes gesneden groene paprika's en geraspte kaas.