Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Appelpannekoek

Ingrediënten

100 g margarine
4 eetlepels suiker
3 apples, geschild en in schijfjes gesneden
1 theelepel gemalen kaneel
4 eieren opgeklopt
250 ml sojamelk
125 g tarwebloem
1 theelepel bakpoeder
1 eetlepel poedersuiker

Aantal porties: 4



Werkwijze

Smelt de margarine in een kleine pot and voeg de appels, suiker en kaneel toe. Kook gedurende een vijftal minuten totdat de appels een beetje gaar zijn maar niet te zacht.

Meng in een apparte kom de tarwebloem met de bakpoeder. Meng hierin de eieren en de sojamelk. Meng tot een gladde deeg wordt bekomen.

Verdeel de appels in een ovenpan en bedek met de deeg. Plaats in een voorverwarmde oven (220°C) en bak gedurende 30 minuten of totdat de appelpannekoek goudbruin is.

Versier de appelpannekoek met gezeefde suikerpoeder en dien onmiddellijk op.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 4402