Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Pindakaassaus met miso

Ingrediƫnten

100 g geroosterde pindanoten, ongezouten
1 teentje knoflook, geperst
2 eetlepels miso
1 theelepel honing
1/2 theelepel Tabascosaus
200 ml water
1 ui, gesnipperd
1 eetlepel plantaardige olie
1 theelepel peterselie, gehakt



Werkwijze

Combineer de pindanoten, knoflook, tabascosaus, miso, honing en water. Breng tot aan het kookpunt en laat wat afkoelen. Mix dit mengsel met een keukenmachine totdat het glad is. Verwarm de olie in een pan en voeg de gesnipperde ui toe. Bak de ui totdat deze bruin en krokant is.

Meng de ui met de pindasaus en giet het mengsel in een serveerkom. Besprenkel met de gehakte peterselie.

Deze pindasaus met miso is heerlijk samen met rijst, pasta of gestoomde groenten.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 3785