Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Aardappelpuree met miso

Ingrediƫnten

4 aardappelen, geschikt voor puree
50 ml sojamelk
  zout en peper om op smaak te brengen
1 eetlepel kudzu poeder
2 theelepel miso
1 teentje knoflook, geperst
1 ui, gesnipperd

Aantal porties: 4



Werkwijze

Kook de aardappelen in water tot ze goed gaar zijn (20-30 minuten). Draineer de aardappelen en pureer ze. Voeg de sojamelk toe en breng op smaak met zout en peper.

Los de kudzu poeder op in 100 ml water en voeg de miso toe. Meng tot een homogeen geheel wordt verkregen.

Verwarm de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook totdat deze lichtbruin zijn. Voeg de kudzu oplossing toe. Laat koken en meng tot de saus aandikt. Giet de saus over de aardappelen.

Serveer de aardappelen met miso onmidellijk op.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 4006