Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Aldi lanceert SoyPro sojaproducten

aldi-soypro

Aldi had al in het verleden op onregelmatige basis sojaproducten in haar rekken, maar sinds kort heeft deze discounter een volledig en permanent gamma sojaproducten, bestaande uit sojamelk natuur, sojamelk met vanille, sojamelk met choco, vanille dessert, choco dessert en sojaroom. Ze zijn verrijkt met calcium, 100% plantaardig en lactosevrij.

Goedkope sojaproducten

Deze sojaproducten onder het merk SoyPro zijn heel goedkoop, zoals we kunnen verwachten van Aldi, maar zijn ook van zeer goede kwaliteit. Zo is hun Sojamelk Natuur ongeveer 50% goedkoper dan deze van Alpro en minstens 10% goedkoper dan de B-merken van andere supermarkten, tenminste in Belgiƫ, want in Nederland kost sojamelk heel wat minder.

Sojafina

Soypro wordt geproduceerd door het Franse Sojina, een bedrijf dat zo'n 60 miljoen liter sojamelk per jaar produceert en sinds 1996 in handen is van Alpro, dat dan op zijn beurt in 2009 werd overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Dean Foods.

Commentaren

toevoeging

Inmiddels is Alpro in handen van Danone sinds 2016 want Deanfoods is failliet. Die hadden te laat door dat dierlijke producten een weliswaar langzaam zinkend schip is?l. Maar het zinkt
Willem Hulscher - 16/04/2020

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 568