Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

AdeZ lanceert fruit en soja drank

AdeZ is een reeks van fruit en soja dranken gelanceerd door Unilever in het Verenigd Koninkrijk. Het is het eerste nieuwe belangrijke merk dat door Unilver wordt gelanceerd. AdeZ is te vinden in de gekoelde sappensectie van de supermarkten.

Wat is AdeZ?

AdeZ is een innovatieve reeks van gezonde dranken bestaande uit een mengsel van vruchtesappen en soja. AdeZ gebruikt geen sojamelk als soja-ingrediënt maar gebruikt in de plaats daarvan geïosoleerd soja-eiwit. Het bevat ongeveer 2,7 mg soja-eiwit per portie van 250 ml. Dit soja-eiwit is afkomstig van hele sojabonen en zou volgens Unilever niet de typische bittere smaak van sojabonen bezitten. Nochtans, zijn er andere merken die sojamelk produceren zonder een bittere smaak. AdeZ Fruit en Soja Drank is beschikbaar in 1 liter gekoelde tetrapakken in drie varianten: Ananas met Passionfruit, Mango met Abrikoos en Sinaasappel met Perzik. In Nederland heeft Adez ook een zwarte bessenvariant gelanceerd.

Voedingsinformatie van AdeZ

AdeZ wordt verrijkt met met vitaminen en mineralen. Deze dranken zijn zuivelvrij en gemaakt met niet-GMO soja. AdeZ bevat vitamine C om de natuurlijke weerstand te verhogen, bevat dezelfde hoeveelheid calcium als koemelk en bevat een derde minder calorieën dan de meeste vruchtensapdranken. Het bevat ook magnesium en vitamine B6. AdeZ bevat weinig suiker en vet en bevat geen bewaarmiddelen. AdeZ Fruit en Soja Dranken zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 2689